6.10.13

Lag uttak KFUM 1 mot Bærum tirsdag kveld!

To seriekamper igjen for KFUM 1 og vi ønsker definitivt å hente hjem seks poeng i de to kampene, med full konsentrasjon og innsats fra start i begge kamper.

Vi er klart bedre enn disse to lagene, og det er opp til oss selv og ta skikkelig kommando fra start i disse to oppgjørene.

Første kamp er allerede til uken, og lag uttaket er gjort for dette av våre trenere i dag - med inspirasjon hentet fra Camp Nou.

Bærum - KFUM 
Sandvik Stadion (kunstgress)
Tirsdag 8. oktober kl 20.15

Lag uttak:
Preben, Peder,Robin, Daniel, Kim André, Erik, Ola, Patrick, Khang, Nico, Kevin, Hanad, Etonam, Herman, Magne, Jonas TR - 16 stk.

Forfall:
Vet at et par av dere er småskadet, så ta umiddelbart kontakt med Torgeir 91 14 45 08 dersom dere ikke tror dere kan spille på tirsdag, slik at vi løfter inn en mann ekstra i troppen.

Oppmøte:
Vi treffes presis ved KFUM hallen for felles avreise kl 18.45 - og vil som alltid ha behov for noen som kan kjøre til kamp, samt være gode supportere på sidelinjen i bortekampen med gutta.

Siste seriekamp for KFUM 1 i høst kommer allerede i slutten av uka, dvs med hjemmekamp på KFUM Arena neste søndag kveld kl 18.


Ingen kommentarer: