15.10.13

Tap for KFUM2 i siste seriekamp mot Stabæk

På en kjølig høstkveld med klarvær og måneskinn stilte vi med 13 mann på Nadderud kunstgress.  Noen få trofaste foreldre fulgte oss og lot ikke gradestokken skremme dem vekk fra heiing på sidelinjen. Hyggelig for Gutta på banen å få støtte fra heiagjengen.

Kampen startet opp med mye ball på Stabæks banehalvdel og det så ut til at vi skulle ta godt tak i kampen etter fint "raid" fra Jonas på venstrekant og et fint angrep tidlig med kjemping i feltet fra Herman etter fin pasning fra Fabian.

Mot spillets gang fikk Stabæk et heldig mål etter 12 minutter på et langskudd som lurte seg inn forbi Preben i mål.  Stabæk hadde en fin periode nå og skapte mange sjanser som et godt forsvar med Jonas TR, Magne, Joakim og Herman  avverget.

Så etter 21minutter smalt det fra Kåffa i et mønsterangrep, pasning fra Tobias ut på kant til Eilif som dro med seg ballen og fikk lagt inn foran mål der den stusset i en Stabæk spiller og ut til Sebastian som hadde fulgt godt opp. Sebastian dro til med venstrebeinet og la ballen uttagbart for keeper lavt nede i venstre hjørne. Rett etter dette smeller Herman et skudd rett over.

Vi trodde vi skulle ta over kampen i denne perioden, men nok en gang kommer Stabæk til et langskudd som kryper inn i hjørnet forbi Preben.  2-1 til Stabæk.  Vi havner nå litt bakpå og Stabæk legger på til 3-1 etter 34 minutter.  Etter 38 minutter skjer det igjen ved en rar situasjon som resulterer i en merkelig lobb fra Stabæk som Preben uheldigvis slipper over etter å ha tråkket over. 4-1. Preben må ut med skade og Henrik tar sporty på seg keeperhanskene og fullfører kampen g slipper inn bare et mål i annen omgang.

Etter en "Pep-talk" i pausen kommer Kåffa gutta utpå igjen og skaper noen gode sjanser. Fin corner etter 7 minutter fra Tobias som Stabæk får klarert etter mye knuffing i feltet.  11 minutter smeller det fra Fabian, men skuddetstryker like utenfor. Herman kliner til i det 12minuttet, men også dette går like til side for mål.

Etter 13minutter lykkes vi med et fint gjennomspil fra Fabian til Eilif som skyter hardt og velplassert i venstre hjørne.  4-2.  Morten får nesten tredd ballen igjennom i det 19 minuttet, men ballen stopes av en Stabæk spiller. Vi trodde vi skulle kunne hente inn dette nå, men igjen får Stabæk et heldig mål på et skudd som jeg tror Henrik trodde skulle gå over, men som gikk i en høy bue og inn i lengste hjørne.  5-2...

Henrik henter frem en kjemperedning i det 23 minuttet og Jonas TR henger lenge i lufta på en corner fra Joakim i det 24 minuttet, men headingen går like utenfor. Begynner å skjønne at vi er i ferd med å tape kampen, men kommer allikevel til noen fine sjanser ved skudd fra Sebastian i det 28 min, pasning inn i feltet fra Joakim i det 34 minuttet som Jonas B nesten klarer å få satt i mål. Nok et fint skudd fra Fabian og en fin sjanse fra Eilif etter corner fra Tobias helt på tampen av kampen.

Fin innsats av gutta tross tap mot et hurtig Stabæk lag - og en godkjent sesong sammenlagt i årets serie.