19.10.13

Serien ferdigspilt - Futsal og vanlige treninger frem til junior!


Siste seriekamp over for begge lagene våre og gutta har levert på nivå omtrent som forventet ut fra trening og kamper gjennom sesongen.

Førstelaget ble nummer fire i 1.divisjon og hadde kort opp til plassen foran, som vi hadde klart med seier i en av Snarøya kampene våre, som vi dominerte stort begge to. Men en godkjent samlet innsats gjennom serien, flott deltakelse i NM og gode kamper i Adidas Cup - gikk et stykke videre i begge cuper.

Ut i NM i 1/16 på dramatisk straffespark konkurranse mot Kongsvinger på Gjemselund - minneverdig kveld og busstur med gutta opp og med til Kongsvinger, og så nære å ta oss videre...

Andrelaget endte på sjette plass i 2. divisjon og spilte seg oppover etter ferien, bra jobbing gutter og viste at vi har tatt et steg fra forrige sesong. Bra innsats av Mix-laget vårt med andrelaget som stamme i OBOS Cup i år, der vi bl.a. slo ut 1. div laget Bærums Verk, før vi gikk på et forsmedelig tap mot serievinner Oppsal - på en god dag der vi like gjerne kunne vunnet kampen. Ledet oppgjøret helt til det gjenstod få minutter...men slik er fotball.

Futsal neste uke for de av gutta som er påmeldt der, og ellers normal trening for gjengen frem til vi skal over i junior lengre frem.

Egen informasjon og møte med klubben om dette i løpet av 2-3 ukers tid om alt går etter planen. En egen avslutnings kveld med oppsummering for gutta sammen med trenerteamet skal vi ha - Kirsten komme tilbake med dato og tid for det senere.

Sees på treninger til vanlige tider fremover - allerede trening på KFUM Arnea i morgen (søndag) til vanlig tid for de som har anledning til å komme da.

Ingen kommentarer: