4.10.13

Tap for Kåffa1 mot byens lokale lag !

Møtte i går kveld Lloret de Mar sitt G17/18 lag til dyst på kunstgresset kl 21.00. Selvsagt alle med som supportere, og i tillegg stilte hele J14/15 fra KFUM med ledere på tur også på tribunen - solid støtte med andre ord.

Vi er gode første omgangen og er skikkelig med i kampen. Tro på eget spill og stor innsats over hele linjen mot gode eldre gutter.

Får et par litt for lette mål mot oss hjennom bakre midtledd, men lager selv et flott mål gjennom Kevin etter fint samspill med Erik og Pål, før vi unødig glipper på corner i siste minutt.

Blir tøffere utover kampen , og vi slipper selvsagt også til alle våre på benken. Våre eldre motstandere tar over mer av banespill og sjanser. Taper til slutt 5-1 for hjemmelaget, men mye godt å ta med seg fra kvelden gutter. Uredde og tøffe i første omgang mot eldre motstandere, og vi kunne like gjerne ledet kampen halvveis med litt ekstra flyt på sjansene våre.

To siste seriekamper venter oss til uka - og de to skal vi ta greit hjem med samme innstilling fra start hos alle mann.

Barcelona tur i dag fredag - ink bl.a. besøk og omvisning på Camp Nou...