7.5.13

Fortjent seier i nytt tett oppgjør - tre poeng med hjem fra Korsvoll.

Vi gjør en svært god førsteomgang borte mot Korsvoll i kveld. Nydelige kombinasjoner og stor tro på egne ferdigheter preger store deler av førsteomgangen.

Etter 6 min så spiller Pål flott gjennom til Kevin som setter ballen kontant bak keeper til 1-0. Fortsetter og rulle på og fin rytme i spillet vårt nå. Midtbane trioen veldig solide med kula i beina, flotte stikkere fra Ola og Jakshan frem på spissene våre - og Khang ruver i sitt defensive arbeid på midtbanen.

Bakerst har Peder & co full kontroll. Jakshan trer så nydelig gjennom til Pål, som går på et meget godt løp. Mottar ballen mellom tre spillere, men beholder roen og setter ballen behersket nede i hjørnet fra 10-12 meter - 2-0 og flott spill gutter!

Vi eier hele banen og venter på mer. Mens vi er nære på å øke ledelsen ytterligere får Korsvoll et noe lettkjøpt mål fra 16-17 meter på en overgang i det 24 min - burde vi ha unngått og kommer helt mot spillets gang.

Mål preger ofte kamper og så også denne scoringen. Vi slipper Korsvoll inn i kampen igjen. De pøser på med innlegg og lange baller inn i feltet vårt og er ikke ufarlige. Ebber imidlertid ut i 2-1 til pause.

Vi gjør fem bytter i pausen og starter igjen med fullt trøkk i dueller og banespill. Litt ukonsentrasjon på topp gir imidlertid ikke uttelling før vi kommer til corner. Khang (dagens 97 gutt på flere måter) løper inn en perfekt skrudd corner fra Ola med hodet, og vi øker til 3-1 etter 50 min.

Nå øyner vi muligheten for å punktere kampen, men til tross for flott spill så er ikke avslutningene våre skarpe nok i annen omgang. I stedet slipper vi inn et klassisk mål mot på frispark, der vi misser markering på løpene på lengste stolpe - og Korsvoll kan redusere til 3-2 med drøye 10 minutter igjen å spille.

Korsvoll samler seg deretter til en bra spurt og trykker på oss voldsomt med farlige frispark og cornere. Vi får noen gode overganger, men lykkes ikke i å sette de sjansene det spilles opp til. Imidlertid holder vi unna og tar en samlet sett svært forjtent 3-2 seier som burde vært større.

Vi tar med oss tre nye viktige poeng hjem (mot et ubeseiret lag før dette), og har med oss en god følelse når vi reiser ned til Gøteborg Cup på torsdag. Retter igjen en ekstra takk til dere foreldre som ofte er med å kjører på kamp, og som gjennom det får hele kabalen til å gå opp. Svært viktig for oss alle i en fra før av hektisk hverdag!!!