SEIER 3-0 til KFUM2!!

Det ble en svært hyggelig kamp på Ekeberg kunstgress i kveld.
Man of the Match

Strafferedning!!!
Kampen mot Ready startet opp med et klart ovetak til KFUM, men det forløsende første målet lot vente på seg.  Vi hadde mye av banespillet og var idag tett oppe i motspillere. Bakre firer spilte solid bak idag med Peder og Magne som solide midtstoppere.

Bekkene våre med Stian, Herman, Mathias og Markus hjalp godt til bakover slik at vi holdt nullen for første gang iår.  Første omgang ebbet ut med 0-0.  Annen omgang startet slik første omgang med mye ballbesittelse og 10minutter ut i annen omgang fikk Kåffa straffe og Leo puttet sikkert ballen bak en Ready keeper som gikk feil vei.

Etter dette tok vi enda mere over og Leo hadde et fantastisk raid fra egen 16 meter, over midtbanen og avsluttet med et fantastisk skudd fra ca 40 meter!! 2-0 til Kåffa. Vi begynte nå å senke skuldre, men fikk en straffe imot som kunne fått Ready inn i kampen igjen.

En fantastisk Strafferedning fra Martin gjorde at trenerapparatet allikevel kunne senke skuldrene. Vi fortsatte trykket i kampen og en godt slått corner fra Tobias satte Herman i mål med kjemping i feltet.  Herlig med en dødballscoring fra Kåffa!!

Alt i alt en god kamp fra alle som møtte til kamp idag, men en ekstra honnør idag til Leo med to mål og Martin med en fantastisk strafferedning!