16.5.13

Sliteseier borte mot HSV Fotball i Adidas Cup - herlig med tre poeng!

Med tirsdagens svake forestilling i minnet var det viktig for gutta å rette opp spill og innsats borte mot HSV Fotball i Adidas Cup i kveld.

Vi møter et fintspillende lag fra Vestby som står godt til vår spillestil. En tett åpning der begge lag har ballen og ruller opp hver sine angrep. Nico jager en forsvarer og vinner ballen i gunstig posisjon - og kan sette inn 1-0 allerede etter 5 minutter. Jobbes godt i leddene og spissene tar jobben som førsteforsvarer seriøst i kveld.

Vi er meget nære etter 12 min når Hanad får et godt oppsill, men ikke får helt klem på skuddet. Fint spill gjennom midtbaneleddet seks minutter senere og Nico trer flott gjennom til Kevin som setter behersket inn 2-0. Ola må ut med ryggplager igjen og vi bytter inn på midten.
Nico med flere muligheter nå.
Begge lag kommer til gode sjanser utover og vi har etterhvert meget god kontroll på HSV ut omgangen, til tross for deres tidvis flotte banespill. Jakshan gjør en offensiv meget bra førsteomgang. Kim André får meget bra tak på sin venstre kantspiller etterhvert - samtidig som Peder igjen er sterk i midten bak sammen med Jonas.

Ønsket å kunne drepe kampen gjennom en tidlig scoring i andre periode, men etter kort tid så tar HSV over stadig mer av spill og vinner de fleste dueller. Slitne bein hos oss og vi blir løpende mye etter, og kommer ikke godt nok opp i duelene.I et brudd reduserer også HSV til1 2-1, som ikke er ufortjent etter å ha tatt over mye av spill og sjanser.

HSV presser voldsomt i en periode og vi er heldige som ikke får flere i mot. Etter litt hvile på sidelinjen etter en skade i første omgang, så kommer Erik inn igjen - nå i en midtbanerolle og gjør en meget bra figur der i andre omgang.

Vi får igjen litt av kreftene og troen, og gutta løftet seg kommer igjen til mange store sjanser ved både Kevin og Pål - når HSV står høyere for å forsøke på få sin utligning.

Det ebber imidlertid ut med 2-1 seier til KFUM, og vi tar med oss tre gode poeng hjem - vår andre seier etter to spilte kamper i Adidas Cups innledningsspill.

Siste kamp i Adidas grunnspillet er neste lørdag borte mot Gjerdrum, og med seks poeng etter de to første kampene skal det vel mye til om vi ikke går videre fra gruppen vår - dersom to lag går videre.

Ønsker alle spillere og foreldre en riktig god 17.mai, og ekstra blomster igjen til dere som er med å kjører gutta på kamper - slik går hjulene rundt i hverdagen...