12.5.13

Oppsummering Gøteborgcup

Liten oppsummering Gøteborgcup....
Søndag 12 mai(siste cupdag) startet med spenning og forventning til 2. Lagets semifinale.  Utsjekking av hotellet gikk smertefritt med alle gutta i bussen ferdigpakket til kl 0800....imponerende.  Vi møtte et lokalt Gøteborg lag - Azalea ik og de gikk hardt ut og fikk en tidlig scoring.  Forsvaret vårt spilte igjen en god kamp og vi hadde flere muligheter til å utligne gjennom kampen, men Azalea var hakket vassere enn oss i denne semi'n og vant tilslutt med dette ene målet.  Allikevel skal 2.laget være fornøyd med innsatsen og spillet.  Blir moro å dra med seg dette videre inn i seriespillet.
1. Laget hadde nok litt større forventninger sportslig enn det de klarte å få ut i denne cupen, men Torgeir fokuserte etter siste kamp at man også må ta lærdom av kamper som ikke går helt som forventet.
Sosialt har det vært en flott tur med mye samvær blant gutta og de voksne.  Liseberg tur på Fredag kveld og en intens Bowling konkurranse på Lørdagkveld holdt gutta igang.  Det er en fin gjeng med gutter som det har vært hyggelig å være på tur med.!!


2 kommentarer:

Einar sa...

Stor takk til trenere, ledere og foreldre som gjennom frivillighet og ulønnet deltakelse sørger for at vi kan gjennomføre dette - for hele 30 spillere denne gang!!!

Jann sa...

Enig med Einar - takk til alle som har bidratt!