21.5.13

Seier til KFUM2 over Manglerud Star!!

Vi hadde tatt ut 18 stk til kamp idag og mot normalt så hadde vi bare et frafall.  Med 6 spillere på innbytterbenken burde det være mulig med friske ben gjennom hele kampen.  Vi startet kampen meget bra med mye ballbesittelse og god ballkontroll.  Henrik stilte velvillig opp i mål og hadde god kontroll gjennom hele kampen.  Etter et par gode sjanser som vi ikke scoret på fikk Eilif en fin mulighet på høyre kant og scoret sikkert 1-0 til Kåffa.   Etter dette slapp vi MS litt inn i kampen igjen og de spilte seg gjennom midtbaneleddet vårt og utlignet til 1-1.  Dette holdt seg til ut første omgang. En god start på annen omgang for Kåffa og vi la på til 2-1 der Eilif parkerte MS Forsvaret med sin hurtighet.  Etter dette overtok vi mer og mer og et flott innlegg fra kant og en retur som Morten satt sikkert i mål.   Kåffa har nå hele kampen og nok et flott angrep med innlegg fra høyre kanten som Morten igjen legger sikkert i mål.   Alt i alt en fortjent seier til KFUM og en hyggelig ettermiddag på sletta.