21.5.13

Svært unødig tap på Snarøya!

Møter i kveld et Snarøya lag som vi dominerer stort mot allerede fra start. Selv om vi har ballen i laget og forsøker å spille oss gjennom, så lykkes vi imidlertid ikke på den siste tredjedelen av banen.

Enten så er pasningene gjennom for unøyaktige eller så blir førstetouchen hos angriperne våre for dårlig - og vi lykkes ikke å få ballen i mål. Flere cornere og frispark som burde vært utnyttet bedre, men er ikke dagen for dette.

Med to minutter igjen av førsteomgang ruller Kevin opp, via Khang og videre til Nico  som desverre setter ballen over mål upresset fra syv-åtte meter. Til tross for 65-70 % ball innehav i førsteomgang må vi likevel ta pause på 0-0.

Gjør fire bytter i pausen og starter umiddelbart friskt med flere gode sjanser. Dominerer fullstendig og helt utrolig at vi ikke får ballen i mål. Carler'n drar seg gjennom i det 51. minutt, men setter desverre ballen like utenfor fra tre meters hold. Pål og Kevin spilles gjennom på gode sjanser med lykkes heller ikke i dag.

På en overgang og Snarøyas første reelle sjanse for kvelden, så sitter plutselig 1-0 bak Preben - som frem til da har hatt svært lite og gjøre utenom enkelte tilbakespill. En liten glipp i markeringen bakover er nok. Vi fortsetter å trykke på, men er hverken dyktige nok eller har den rette flaksen foran motstanders mål.

Sebastian, som har kommet inn i pausen og gjort et svært godt innhopp på midtbanen i sin debut for førstelaget, får sjansen til å teste godfoten på frispark fra drøyt 20 meters hold. Et meget godt skudd treffer underkanten av tverrliggeren like ved krysset, men spretter desverre ut igjen. Den hadde fortjent en bedre sjebne... og vi gleder oss til neste gang kanonen skal lades!

Enorm sjansesløsing siste 8-10 min og desverre ebber det hele ut i 1-0 til vertskapet. Vi reiser litt slukøret hjem, etter å ha tapt tre helt unødige poeng i serien - på en kveld da hverken den siste gutsen eller nøyaktigheten var til stede hos våre fremover på banen. Vi får satse på et løft til helgen i Adidas Cup - kan klart bedre enn slik vi viste oss frem i kveld!!!

Får glede oss over en herlig og viktig hjemmeseier mot MS for Kåffa 2 tidligere i kveld, og lade opp batteriene til neste runde - allerede til helgen!