8.5.13

Minner om påmelding til Spania i høstferien!

Fristen for påmelding er allerede på mandag!

Så langt har 18 gutter meldt seg på. Det er Mathias Berg, Martin, Ola, Daniel, Jonas Botillen, Etonam, Herman, Jonas TR, Morten Vedvik, Nicholas, Joakim, Sebastian, Henrik, Herman, Jo Hakim, Abu, Magne og Trym.

OBS! Her er det mye informasjon. Les alt nøye. Vær spesielt oppmerksom på korte frister for påmelding og betaling.


Praktisk informasjon

Sted: Lloret de Mar ved Barcelona. http://lloretdemar.org/en/
Hotell: Evenia Olympic Parc http://www.eveniahotels.com/olympicpark. 2-manns rom og helpensjon.
Opplegg: Treningsleir med to treningsøkter pr dag. Vi vil også få en kamp mot et lokalt lag.
Utreise: Fra Gardermoen mandag 30.09 kl. 14.15 ankomst Barcelona kl. 16.45 (via Amsterdam)
Hjemreise: Fra Barcelona lørdag 05.10 kl. 11.05 ankomst Gardermoen kl. 16.30 (via Amsterdam)
Transport til og fra flyplassen i Barcelona: Inkludert

Pris og påmelding

Pris: kr 6.100. Dette dekker flyreise, transport til og fra flyplass i Spania, opphold 5 døgn med helpensjon.

Påmelding: Innen mandag  13.05.13. (OBS! Det er ikke lenge til). Dette gjelder både spillere og ledere. Du melder deg på ved å sende e-post til Kirsten Myrnes på e-post kirsten.myrnes@gmail.com. Spillere som melder seg på må også oppgi størrelse man ønsker på piquetskjorte og hettegenser (se info lenger ned under «Sponsorbidrag»)
Første delbetaling kr. 1.000 MÅ betales innen 15.05.13. Dette er depositum for flyreisen.
Andre delbetaling kr. 5.100 må betales innen 15.06.13.
Betaling til KFUM 97 konto: 1204.66.39802. 

Sponsorbidrag

Jann Brevig har sørget for sponsorbidrag slik at vi får en utstyrspakke for alle guttene med sportsbag, piquetskjorte og hettegenser. Flott jobbet! Kommer tilbake med info om alle som har bidratt som sponsorer. 

Ledere

Kan du være med som leder på turen?
Vi er avhengig av at det blir med nok ledere på turen. Håper at noen av de foreldre som deltok på foreldremøte før jul som viste interesse for å delta melder seg.  I tillegg vil noen av trenerne delta.
Meld deg på innen fristen!

Dugnad

Kan du som forelder tenke deg å ta ansvar for å organisere og arrangere dugnad for guttene for å få ned kostnaden? Ta kontakt med Kirsten omgående

Spørsmål / Uklarheter

Er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med Kirsten på e-post kirsten.myrnes@gmail.com eller på telefon 93 05 68 02.

Bakgrunn

Sesongen 2013 er siste året våre 97-gutter er sammen som en ren årsklasse innen KFUM. Fra neste sesong skal alle opp i juniorklassen, som omfatter 17-19 år gamle gutter. Det betyr en vesentlig endring i hverdagen for mange av våre spillere. Derfor er det viktig for oss både å motivere til videre deltakelse i KFUM-fotballen og fortsette å styrke samholdet mellom guttene.

KFUM er gode på å beholde spillere videre opp gjennom ungdomsårene og har som klubb vært ekstra flinke til å legge til rette for dette – ut fra nivå som hver enkelt ønsker å fortsette på. Vi vil derfor gjerne ha med oss så mange som mulig nedover, slik at alle er godt rustet til videre deltakelse opp i juniorgruppa fra neste sesong. Tar man eksempelvis en titt på A-laget vårt i dag på toppen av 2. divisjon i Norge, så består laget nesten 100 % av ulønnede KFUM spillere som har gått veien helt fra gutteklassen og opp. Samtidig er det etablerte rekruttlag og miljølag med mange spillere i klubben vår i de eldre årsklassene.

Vi hadde turen som tema  på foreldremøte før jul og 21.mars hadde vi et innlegg på bloggen hvor vi informerte om at det ville bli tur

Ingen kommentarer: